MENU

 

 

Ny Sensommer Menu

3 retter

1.      Torsk – Gulerod – Blanquette

2.    Krondyr – Svampe – Brombær

3.     Pære – Cremefraiche – Karamel

499,-

3 retter med vin eller saftmenu
Bobler og snacks samt kaffe og sødt.

899,-


5 retter

1.      Torsk – Gulerod – Blanquette

2.      Ravioli – Æggeblomme – Spinat 

3.      Hummer – Blomkål – Caviar 

4.      Krondyr – Svampe – Brombær 

5.      Pære – Cremefraiche – Karamel
749,-

5 retter med vin eller saftmenu
Bobler og snacks samt kaffe og sødt
1249,-


Á la carte forretter

Grøntsagstærte – rygeost – salturt
119,-

 Oksetarter – Estragon – Malt
139,-

Torsk – Gulerod – Blanquette
145,-

Baerii Caviar 10g  – Løg – Cremefraiche 48%
299,-

 

Á la carte hovedretter

Spidskål – Gulerod – Rødbede
239,-

Dagens fisk – Blåmusling – Kål
279,-

Økologisk Kylling – Kål – Perlebyg
249,-

Ribeye 250g. – Rødbede – Rødvinsglace
299,-

Beef Wellington

(tager 45 min. at lave)
Skal bestilles af min. 2 personer

Okse – Serrano – Butterdej

449,- pr. person

 


Á la carte desserter

Pære – Cremefraiche – Karamel
129,-

Citronkage – Hvid chokolade – Citronsorbet
139,-

Udvalg af Arla Unika oste 3 eller 5, knækbrød samt årstidens kompot, 139,- / 189,-